mandag den 21. januar 2013

Brød uden mel og sukker

Kogebogen Stenalderkost af Thomas Rode har han lavet et stykke brød med masser af frø, nødder og kerner. Jeg har lavet min opskrift ud fra, hvad jeg havde i skabet. Og vil sige resultatet blev super godt og det er et brød der mætter meget og holder sig frisk i lang tid.

Brød uden mel og sukker
1 stk


150 g. Mandler
100 g. Hasselnødder
100 g. Græskarkerner
100 g. Hørfrøkerner
100 g. Solsikkekerner
100 g. Sesamfrø
5-6 Æg alt efter størrelse
1/2 dl. Rapsolie
1/2 tsk Salt

Tænd ovnen på 150 grader på varmluft. Hak mandel og hasselnødder i en minihakker. Bland det hele i en skål og put det i en rugbrødsform og ind i ovnen i en time. Lad det køle af på en rist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...